joi, 30 iunie 2011

Explosions in the Sky - Take Care, Take Care, Take Care

Formatia Explozii pe cer cu albumul Aveti grija, aveti grija, aveti grija. Explosions in the Sky se ocupa de cantat post rock inca de pe vremea cand avea rost sa canti post rock pe planeta asta. Alaturi de Godspeed You! Black Emperor, ramasesera intr-o vreme singura trupa de post rock pe care mai gaseam chef s-o ascult. Albumul cu titlu lung din 2001 a fost interesant (si stiu pe cineva care tine albumul ala fix la sufletel pana in ziua de azi), albumul cu titlu lung din 2003 a fost superb (si ramane preferatul meu) si cam atat. Albumul din 2007, care avea si el un titlu destul de lung, m-a plictisit. Ce-i drept, eram destul de plictisit deja cand a aparut, dar mi s-a parut ca nu faceau nimic sa-si schimbe reteta gasita si aplicata cu succes in trecut. Exact la fel cred si despre albumul de anul asta. Suna bine, suna exact ca Explosions in the Sky, si poate fi ascultat cu placere in diferite situatii, cum ar fi cand faci autostopul sau cand scrii tema la matematica.

4 comentarii:

  1. "Albumul cu titlu lung din 2001 a fost interesant (si stiu pe cineva care tine albumul ala fix la sufletel pana in ziua de azi)"

    Eu-s!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Suna bine, suna exact ca Explosions in the Sky, si poate fi ascultat cu placere in diferite situatii, cum ar fi (...) cand scrii tema la matematica."

    Eu-s! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Rico: nu ma refeream la tine, ci la prietenu' Belowthelights, dar ma bucur sa aud :)
    Stefania: took the bait, eh? Mai bine iti faci si tu un cont pe Blogger, sa nu ramai asa anonima.

    RăspundețiȘtergere
  4. HA! Uite dom'le si o formatie pe care am mai ascultat-o pana acum. Si Da, intr-adevar albumul nu se indeparteaza prea mult, muzical vorbind, de cel din 2007

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.